Når man som tilflytter til en ny kommune får tildelt en ny alment praktiserende læge, sker dette automatisk gennem den offentlige sygesikring. Dette er ikke tilfældet når det gælder tandlægen. Sådan én skal du selv ud og finde – og her skal du se dig godt for. Det er nemlig vigtigt at du vælger en tandlæge som du føler at du kan stole på således at du trygt kan sætte dig i tandlægestolen en til to gange om året.

Find din nye tandlæge i Silkeborg

Er du netop flyttet til Silkeborg, og har du således brug for en ny tandlæge, kan du med fordel vælge EBdent Tandlægeklinik. EBdent Tandlægeklinik er en af de mere velrenommerede tandlægeklinikker i Silkeborg – og det med god grund. Gennem en årrække har EBdent Tandlægeklinik sørget for at silkeborgenserne havde de bedste forudsætninger for at bevare deres tænder smukke, funktionelle og intakte hele livet igennem.

Hos EBdent Tandlægeklinik er der særligt fokus på den gode forebyggelse af de værste tand sygdomme og lidelser gennem såvel grundige tand eftersyn samt rensning af tænder på regelmæssig basis. Det er også hos EBdent Tandlægeklinik du får den bedste rådgivning og vejledning omkring opretholdelsen af den bedste mund hygiejne – og det er din stærkeste forudsætning for at bevare dit blivende tandsæt sundt og stærkt.

Få den bedste behandling hos EBdent Tandlægeklinik

Der ud over kan EBdent Tandlægeklinik hjælpe med forebygge diverse dårligdomme som kunne opstå i munden.

Opdager tandlægen for eksempel ansatser til karies kan udviklingen standses ved hjælp af pensling med fluor. Parodontose behandling kan iværksættes hvis tandlæge opdager forstadier i tide og dermed bremse sygdommen. Og så kan EBdent Tandlægeklinik selvfølgelig også hjælpe når skaden er sket, for eksempel med fyldninger, montering af kunstig tandkrone eller isættelse af implantat.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik, og bestille tid til dit første tandlæge tjek og tandrensning, via hjemmesiden ebdent.dk.