Hypnoterapi – let terapeutisk hypnose

Et af de mere effektive redskaber til terapeutisk behandling er hypnoterapi. Ved hypnoterapi anvendes hypnose, som bringer dig i en let trance. Trance kan bedst beskrives som en tilstand af koncentreret opmærksomhed – når du er i trance, er du afslappet på samme måde som når du er lige ved at falde i søvn om aftenen. Altså en meget behagelig tilstand, under hvilken hypnotisøren har adgang til at kommunikere direkte med dit underbevidste sind. Her kan du få mulighed for at trække på dine indre, kreative ressourcer, og på den måde opleve hurtige forandringer i dit liv. Autoriseret psykolog Mette Herslund har en uddannelse som hypnoterapeut, og bruger gerne metoden i sine terapi forløb.

Kognitiv terapi – erkendelse gennem samtale

Kognitiv terapi er en af de mest anvendte metoder inden for psykoterapien – og psykologer, som har specialiseret sig i kognitiv terapi, bruger med stor succes denne fremgangsmåde i de terapeutiske forløb. Når du gennemgår en session med kognitiv terapi, arbejdes der i dybden med at frigøre de automatiske tanker og reaktioner, som afføde de uhensigtsmæssige handlemønstre, gennem bevidstgørelse.

Mette Herslund har igennem mange år arbejdet med kognitiv terapi i forbindelse med personlig udvikling og opbygning af en stærkere selvbevidsthed hos sine patienter.

Systemisk terapi – helheds orienterede løsninger

Systemisk terapi er en terapi form, som er særdeles velegnet til par og familie terapi, idet der her arbejdes med antagelsen om, at problemerne opstår inden for rammerne af et system – for eksempel samspillet i en familie eller dynamikken i et parforhold. Autoriseret psykolog Mette Herslund bruger især den systemiske indfaldsvinkel i sit arbejde med par og familier, og gerne i kombination med kognitiv terapi.

Når du står for at skulle vælge din psykolog i Helsinge, kan du med fordel kigge forbi autoriseret psykolog Mette Herslund – her er du garanteret en alsidig behandling, som kommer hele vejen rundt. Du kan læse mere om autoriseret psykolog Mette Herslund på psykologmetterherslund.dk