Er du ofte træt, og føler du, at din krop er udpint og øm konstant? Så vil du med stor sandsynlighed kunne få glæde af en thai massage med jævne mellemrum.

Hvorfor skal jeg vælge en thai massage?

Når du skal vælge hvilken massage type du skal prøve er det oplagt at vælge en thai massage hvis du har problemer med stivhed og ømhed i leddene, måske som følge af en inflammatorisk tilstand. Thai massage er nemlig en massageform som er særligt rettet mod at styrke bevægeapparatet gennem stimulation af kroppens egen naturlige energi. Denne skulle gerne flyde frit i de dertil indrettede energibaner, også kaldet meridianerne.

Livsenergien Qi eller Chi hjælper kroppen til at opretholde sin balance – og denne balance kan blive forstyrret hvis der kommer blokeringer i vejen. Med thai massage kan der løsnes op for disse blokeringer i meridianerne hvorpå livsenergien atter kan flyde frit og uhindret. Og så kan kroppen atter genoprette sin balance hvilket sætter den i stand til at hele sig selv.

Hvordan foregår thai massage?

Hvis almindelig massage foregår afklædt på en massagebriks vil du under thai massage være fuldt påklædt i løst og komfortabelt tøj – og selve behandlingen vil foregå på et leje på gulvet. Her vil din massør ved hjælp af sin egen krop bøje og strække din krop og dine arme og ben ud i stillinger som har til formål at løsne spændinger og øge bevægeligheden i leddene.

Thai massage er en meget blid og intuitiv massageform. Dette betyder dog ikke at du ikke kan mærke effekter af en thai massage – snarer tvært imod. De fleste mennesker som har prøvet en thai massage beretter om god afspænding og øget velvære såvel under som i lang tid efter massagen.

Er du bosiddende i Vamdrup eller omegn kan du med fordel vælge Tik Saras Massage hvis du ønsker en professionel thai massage. Læs mere på tiksarasmassage.dk.