Øreakupunktur er baseret på teorien om, at det ydre øre repræsenterer alle dele af kroppen. Den ene type bruger en nål indsat i det område, der er knyttet til sult og appetit, mens den anden involverer indsættelse af fem nåle på forskellige nøglepunkter i øret.

Her er nogle måder, hvorpå øre akupunktur kan hjælper med at styre vægten:

Forbedrer spisevaner

Nåle på det ydre øre kan tilpasse lysten til mad med kroppens ernæringsmæssige behov. For eksempel kan dit resultat være et øget ønske om grøntsager og letfordøjelige proteiner ledsaget af at du mister interessen for at forkæle dig med alt for søde, fede eller salte fødevarer.

Kontrollerer cravings

Mundpunktet er især nyttigt til at afværge intens trang til fede, sukkerholdige eller salte fødevarer. Det har også den ekstra fordel at minimere trangen til at spise når du bliver stresset, som er et kendt fænomen for mange overvægtige mennesker. Alt, der passerer ind i kroppen igennem munden, inklusive alkohol og visse stoffer, falder ind under mundpunktet indflydelse. Dette kan betyde en reduktion i antallet af gange, en cigaret eller et stykke flødekage kommer ind i munden.

Reducerer stress

Processen med at ændre madvaner og inkorporere nye spiseritualer kan være stressende og øge dit ønske om at trøstespise. Men det har ikke en direkte indflydelse på din appetit eller fordøjelsesspørgsmål, heldigvis kan øreakupunktur give dig en følelse af fred og mental klarhed.

Øreakupunktur har mange fordele

Udover at hjælpe dig af med stress og de dårlige spisevaner, kan øreakupunktur også hjælpe dig til at blive et sundere menneske generelt. Fordi øret har forbindelse til resten af din krop, er der næsten ikke den ting som akupunktøren ikke kan forbedre blot ved at stikke fem bittesmå nåle ind i dine øre. Det er en smertefri behandling der har været brugt i store dele af Asien i man tusinde år.

Prøv med øreakupunktur i Korsør og find ud af hvor mange fordele behandlingen har.