editorial

Hvis din selvtillid er helt i top, så kan du sagtens forbedre den. Bare fordi du er et sted i livet, hvor du ikke er glad for hverken dig selv eller tilværelsen, så kan du stadig få det bedre. Selvtillid kommer ikke af sig selv. Du skal selv gøre en indsats. Det handler om at gøre ting, der kan øge din selvtillid. Vi har lavet en liste med tre ting, du kan afprøve for at få det bedre med dig selv.

Det værste der kan ske er, at du får det bedre. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

mentaltræner Hillerød

Motion

Det er sundt for både krop og sjæl, at få rørt sig i hverdagen. Det behøver ikke være det helt vilde. Du kan sagtens bare tage ud og gå en tur hver dag, træne i fitnesscenteret eller derhjemme. Så længe at du holder din krop i gang, så vil din krop og sjæl nyde godt af det. Det kan også give mere energi i hverdagen og give bedre koncentration. Motion har mange fordele, både fysisk men også mentalt. 

Meditation

Måske synes du at det lyder fjollet at skulle mediterer. Men meditation kan faktisk gøre en masse godt for sindet. Hvis du går rundt med en masse negative tanker, så kan du mediterer og få tankerne ud af hovedet. Når du mediterer handler det nemlig om at fjerne alle dårlige tanker og tænke positivt.

Du kan prøve at forestille dig et rart sted, hvor du nyder at være. Der findes mange meditationsvideoer på nettet, hvor du bliver guidet i gennem en hel meditation.  

Ros dig selv

Hvis du er vant til at hakke ned på dig selv og skælde dig selv ud, så stop med det. Det gør nemlig intet godt for dit selvværd. Start derfor med at rose dig selv, når du gør noget godt.