editorial

Psykologer kan hjælpe dig med de problemer, som du nu måtte have. Psykologer er uddannet til at give dig rådgivning, vejledning og støtte til at finde en løsning på dine problemer. Her kan du få nogle strategier til at komme gennem dagene med, hvis det er noget, du kæmper med. Hvis det er din første gang, bør du gøre dig lidt research, for at finde en dygtig psykolog til dig.

Læs med i dette indlæg, og hør mere om hvordan du finder en dygtig psykolog.

 

Psykolog

 

Spørg familie

For det første kan du bede venner og familie om anbefalinger. Hvis de kender nogen, der har haft en god oplevelse med en psykolog, kan de måske anbefale dig en. På denne måde kan du komme i trygge hænder hos en psykolog, som din ven eller familiemedlem er betrygge ved.

Du skal ikke være bange for, at psykologen vil sige noget videre – han/hun har tavshedspligt og vil derfor ikke sige noget videre. Han/hun vil gøre alt for at hjælpe dig.

 

Find en psykolog online

Du kan også søge online efter psykologer i dit område. Når du kigger på profiler, skal du sørge for at læse anmeldelser fra tidligere patienter. Dette vil give dig en bedre idé om, hvad du kan forvente af psykologen. Når du er i gang med at kigge, bør du også undersøge psykologens hjemmeside.

Måske psykologen har nogle kerneområder, som han/hun specialiserer sig i for at kunne hjælpe andre med netop problemer indenfor det felt.

 

Ring til psykologen

Endelig kan du ringe til psykologens kontor og stille nogle spørgsmål om deres praksis. Dette vil hjælpe dig med at få en fornemmelse af, om de vil passe godt til dig. Du skal nemlig gerne have en god kemi med din psykolog og føle, at det er en person, du kan snakke med.

Du kan også finde en psykolog via linket her: https://nannamilde.dk/.