I Danmark er vi så privilegeret, at vi kan komme gratis til tandlæge som barn og ung op til 18 år. Her har de enkelte kommuner opstillet forskellige tandlægeklinikker, som du kan besøge, når du skal have gennemgået dine tænder. Der er også enkelte private tandlægeklinikker, som har indgået et samarbejde med kommunen om at tilbyde børn og unge under 18 år gratis tandbehandling. 

Det giver dig mulighed for at komme godt fra start i livet med at passe på dine tænder. Herefter skal du selv betale for at tage til tandlægen. Af denne grund er der desværre mange, der fravælger det regelmæssige tandlægebesøg. Det ender derfor oftest med, at de besøger tandlægen, når de har tandpine eller skaden er sket. Derfor bliver regningen også større end normalt, da tandlægen oftest gør et større indgreb. 

For at dine tænder forbliver sunde og stærke, og du undgår dyre regninger på tandlægebesøg, anbefaler vi at du finder en fast tandlæge, som du kan besøge regelmæssigt.

 

Hvilken tandlæge skal du vælge?

Det kan være en jungle for de fleste at finde den bedste tandlæge. Der er flere om buddet, og det er oftest svært at tyde, hvem der er bedst og billigst. Vi anbefaler derfor, at du starter med at søge efter en tandlæge, der er placeret tæt på din bopæl eller arbejdsplads. Det vil gøre logistikken lettere for dig, når du skal frem og tilbage.

Her kan du læse om de kundetilfredsheden ved at søge efter tandlægen på Trustpilot eller de sociale medier. Det giver som regel en god indikation af deres prisniveau og håndværk. 

Find byens foretrukne tandlæge i Vallensbæk

Er du i tvivl om, hvilken tandlæge der er billigst og mest kompetent til at pleje dine tænder? Så kan vi varmt anbefale dig at vælge milletand.dk, som er den lokale tandlæge i Vallensbæk. Her får du en personlig tandlægeklinik.