Qi Gong er en traditionel kinesisk bevægelses kunst som tager udgangspunkt i det kinesiske medicin paradigme. Dette betyder at der inden for Qi Gong arbejdes med meridianer og den der igennem strømmende livs energi Qi eller Chi.

Gennem udøvelse af Qi Gong fjernes de blokeringer som måtte være opstået i de meridian baner som udgør det menneskelige legeme således at Qi kan strømme frit og kroppen får de nødvendige ressourcer til at hele sig selv.

I Qi Gong benyttes serier af bevægelser som udføres i et langsomt og roligt tempo – og derfor refererer man også til Qi Gong som meditation i bevægelse.

Hvor kan jeg dyrke meditation bevægelse i København?

Hvis du leder efter spændende og inspirerende Qi Gong kurser i det centrale København kan du med fordel vælge Qi Gong København. Hos Qi Gong København kan du under ledelse af erfarne Qi Gong instruktører dyrke Qi Gong i rolige og behagelige omgivelser, Qi Gong København har til huse i Nyhavn tæt på metro stationen ved Kongens Nytorv.

Det er således nemt at komme til Qi Gong København selv om du ikke selv bor i Københavns Indre By. Hver torsdag er der fælles Qi Gong træning hos Qi Gong København. Cirka en gang om måneden kan du om tirsdagen komme til gratis introduktion af Qi Gong og Biyun metoden. Du vil på introduktions kurset lære om hvorledes Qi Gong er godgørende for såvel krop og sjæl, hvorpå du får en smagsprøve på Biyun metodens fundamentale element grundtræningen Jichu Gong.

Ud over introduktions kurserne og den fælles træning udbyder Qi Gong København også særlige kurser inden for blandt andet Dong Gong, som er Biyun metodens træning for videregående, og i Delfinkraftens Qi Gong som er den seneste serie af øvelser inden for Biyun Qi Gong.

Du kan læse mere om meditation i bevægelse på qigongkurser.dk