For dig med en mindre besætning af kvæg, får, svin eller lignende – for eksempel i forbindelse med et hobby landbrug med tilhørende gårdbutik – er det vigtigt at have kontakt til en dygtig og professionel slagter, som på forsvarlig vis kan forestå slagtning af dine dyr og samtidig levere kødet i udskæringer af høj kvalitet. Er du bosat i det nordsjællandske, er det således nærliggende at vælge Kosakgårdens Slagteri.

Hvad er Kosakgårdens Slagteri?

Kosakgårdens Slagteri er et lille, men professionelt, slagteri placeret i Slangerup mellem Frederikssund og Hillerød i det skønne Nordsjælland. Fordelen for dig ved at vælge Kosakgårdens Slagteri som slagteri er – såfremt din besætning har til huse på disse kanter – selvfølgelig først og fremmest den korte transport tid.

Når dyrene ikke skal transporteres så langt forud for slagtningen, bliver de ikke så stressede – og da stress kan have en negativ indflydelse på kødets kvalitet, er det optimalt at reducere transport tiden så meget som muligt.

Slagtning og udskæring af kød i høj kvalitet

Hos Kosakgårdens Slagteri kan du forvente den mest respektfulde og professionelle behandling af dyrene og de færdige udskæringer. De dygtige og kompetente slagtere hos Kosakgårdens Slagteri forstår sig på såvel grise, køer og lam som på geder og vildt, og slagter disse typer dyr med omhu og forståelse for kødet og dets kvalitet.

Du kan selv vælge hvorledes du ønsker dit kød udskåret. Skal det være egnet til grill, vil slagterne hos Kosakgårdens Slagteri sørge for, at kødet skæres ud i grill venlige udskæringer. Og ellers kan du få alle de traditionelle udskæringer.

For kreaturer gælder det, at du kan få de mest populære og anvendte udskæringer så som Osso Buco, højrebs koteletter, yderlår og inderlår, klump, tykkam, bovsteg, lårtunge, tykstegsfilet, culotte eller cuvette, mørbrad, tyndsteg, højreb, og selvfølgelig hakket kød. Se alle udskæringer på kosakgaarden.dk