editorial

Nogen har fødselsdag igen, så der skal købes gave. Du skriver og spørg efter en ønskeliste, hvortil svaret er de mest afskyelige ord “jeg ønsker mig ikke noget”. Dejligt for dem, at de syntes at de har alt, men man skal jo alligevel finde på en gave til dem… Men man kan jo heller ikke bare købe noget tilfældigt, som de måske allerede har eller ikke har brug for. Her er oplevelsesgaver den perfekte løsning.

Hvorfor er en oplevelse en god gave?


At give en oplevelse som gave er perfekt til den, som mener at de har alt. Det er altid sjovt og spændende at opleve mere. Også selv hvis man har prøvet det én gang, er det stadig relevant at prøve igen. Det gør heller ikke noget, hvis man er flere, der giver det samme. Ved at give en oplevelse risikerer man heller ikke at personen har tingen i forvejen. Desuden er der et utal af oplevelser at vælge mellem at give. Selv den samme oplevelse kan gives flere gange.

At give en oplevelse er også en god måde at hjælpe folk med at opdage nye interesser og hobbies. 

 

Hvorfor er netop massage en god idé som gave? 

Selvom det måske ikke er den mest spændende oplevelsesgave, sammenlignet med faldskærmsspring, så har massage mange fordele. Det er nemlig ikke bare en god oplevelse, men også sundt for den, du giver gaven til. Ved at give dem massage som gave, sikrer du, at folk der ikke kan finde ud af at passe på sig selv og slappe af, får gjort netop det. Massage kan hjælpe på diverse skavanker på kroppen. Det er både godt til kontormedarbejdere med ondt i ryggen, skuldrene og nakken. Men også mange andre som har ømme muskler af diverse årsager.
For folk der træner er det en god måde at forebygge skader. Massage sætter blandt andet ekstra gang i blodcirkulationen. Derfor lindrer det muskelsmerterne, men hjælper også musklerne med at restituerer hurtigere.

Massage er også godt for hovedet. I den forstand at det fungerer som meditation og mindfulness. Det hjælper en med at slappe af og få samling på sig selv. Derfor er massage også særlig godt til det travle og stressede menneske.

 

Hvordan er RaskRask anderledes fra andre massage gaver?

Men hvorfor vælge netop RaskRask som den massage oplevelse man giver? Fordi det er det nemmeste og smarteste. Om du har brug for massage i Randers, Vejle eller resten af landet, så har RaskRask massører der.
En af de store ulemper ved at give nogen en oplevelse er, at man har givet dem en forpligtelse. De skal planlægge hvornår de har tid og ofte tage en hel dag ud af deres kalender. Tit har man også forpligtet en del andre, som selv skal betale. Det bliver hurtigt en stor og besværlig ting.
Massage er på den måde nemt og RaskRask gør det endnu nemmere. RaskRasks massører kører nemlig hjem til dig og giver massage der. Så der skal ikke tages nogle steder hen, eller tages meget tid ud af ens dag. 

Netop fordi RaskRask kører ud, betyder det også at det er praktisk til begivenheder. Fx. kan der gives en massage på bryllupsdagen, til et babyshower eller konfirmation. Massøren kører lige derhen i vil.