editorial

De fleste af os er udmærket godt klar over at massage kan virke afslappende og utroligt behageligt mens den står på, og at man er fyldt med velvære umiddelbart efter behandlingen. Men vidste du at massagens virkninger rækker langt ud over den tid du tilbringer på briksen, og at du faktisk kan nedbringe dine stress symptomer ved hjælp af regelmæssig massage?

Kom stresssymptomer til livs med massage

Mens du modtager massage øges kroppens produktion af det man kalder ”feel good” signalstofferne, herunder endorfiner, oxytocin og dopamin. Når disse stoffer frigives i kroppen sendes der besked til de sympatiske nervesystem om at geare ned.

Stress symptomer forårsages af øget aktivitet i det sympatiske nervesystem hvilket så at sige sætter mange livsvigtige funktioner på stand by. Det drejer sig eksempelvis om langtids hukommelsen, fordøjelsen og meget andre funktioner som er sekundære i forhold til stressede situationer.

Massage Rødovre

Har du været underlagt langvarig stress vil kroppen i alt for lang tid have kørt i et højt gear, hvilket kan være formålstjenligt i umiddelbare situationen men direkte skadeligt over en længere periode. Med massage kan du give kroppen en chance for at nulstille og genfinde sin naturlige balance. Og på den måde kan du faktisk holde de værste stress symptomer fra døren.

Find en dygtig massør i Rødovre

Derfor kan du med stor fordel anvende massage som supplement til din terapi hvis du er sygemeldt med stress. Massage kan hjælpe dig med at få has på de fysiske symptomer og give dig en tiltrængt pause når du har allermest brug for det.

Hvis du er på udkig efter en massør som kan tilbyde professionel massage i Rødovre, kan du for eksempel tjekke den velrenommerede Beauty Clinique som blandt andet tilbyder wellness massage og graviditetsmassage i Rødovre, udført af professionel og erfaren massør. Klik ind og læs mere på bilcentret.dk.