Coronaen har taget i risikogruppen

Covid-19 er over os – endnu en gang – og det går især udover de ældre, som forsvinder i mængden på plejehjemmene uden nogen form for besøg. Derudover er der også en masse medicin og andre nødvendige dagligdags indkøb, som bliver nødt til at gå uden for prime time – forstået på den måde, at det skal gøres enten tidligt på dagen, midt på dagen, eller meget, meget sent om aftenen. 

De gamle har altså måtte lægge deres skema en del om, da de befinder sig i den udsatte risiko gruppe. Men det er der desværre også en del andre der gør. De har brug for den samme forsigtighed, når det gælder corona og har derfor de samme behov, som mange af de ældre har.

Håndkøbsmedicin leveret til døren 

Hvis du står og mangler håndkøbsmedicin og er fortvivlet, har apotekerne heldigvis stadigvæk åbne. Du kan gå ned i din lokale apoteker, hvor alle sikkerhedsforanstaltninger er blevet taget, og det er derfor ikke et spørgsmål om sikkerhed, så længe du også selv passer på. 

Dog er det en god idé kun at bevæge dig derned, hvis du har brug for medicinen omgående – ellers kan det være en idé at få enten mand, mor eller far, eller dine børn eller børnebørn til at gøre det for dig. 

Hvis dette heller ikke er muligt, har du heldigvis muligheden for at få leveret din håndkøbsmedicin leveret lige til døren. Du går blot ind og bestiller den på apotekets hjemmeside, afgiver din leveringsadresse og betaler et lille gebyr for levering.

På den måde er du sikret imod coronaen på bedste vis og undgår unødig kontakt med dine omgivelser. Hjemmelevering er blevet oprettet for at skabe mere tryghed i samfundet og for at gøre det lettere for de udsatte. Benyt dig af det, hvis det skaber tryghed i din hverdag.