editorial

Der er desværre mange mennesker, som der springer nemmest over, hvor de kan, når de skal lave en pizza.

De bilder sig ind, at de laver deres egen pizza, når de køber dejen og tomatsaucen direkte, og hvis de er virkelig vilde, så laver de tomatsaucen selv.

Dernæst smider man fyldet på, men det er jo egentlig mere at sammensætte ingredienser uden at gøre så meget ved dem, og så kalder man det madlavning.

Vi er dog helt med på, at det ikke er alle, der kan dyrke de grøntsager, som de vil have på pizzaen, ej heller forventes det, at man nedlægger det bytte, som der skal udgøre kødet på samme eller en anden pizza.

Men dejen kan de fleste lave, det kræver ikke andet, end at man læser med her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14718/pizzadej-nem , og så vil du indse, at selv dem, der ikke er så gode til at lave mad, sagtens kan lave en pizzadej uden så mange ingredienser eller hjælpemidler – og man kan lave meget af det!

Pizzadej

Lav en spændende pizzadej til dig og andre

Man kan sætte det lidt på spidsen og sige, at hvis man laver pizzadejen, så kan man næsten springe det over at lave den tomatsauce selv, fordi man er foran på point med at have lavet dejen selv, men det er jo virkelig sejt at kunne lave begge dele selv.

Og man kan lave en sund pizzadej, man kan lave den tyk, eller man kan lave den tynd, og hvorfor ikke med tiden, når du bliver bedre til at lave den dej, prøve at eksperimentere med variationerne.

Det kunne være sådan noget med at lave en halvindbagt pizza eller en helindbagt, eller du kan lave sådan en, hvor der er fyld i kanten på den.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne her, når man laver tingene selv.