Arbejder du som alternativ behandler, og ønsker du at lære mere om healing ved håndspålæggelse? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvad er healing?

Healing er en egenskab, som alle mennesker besidder – i større eller i mindre grad. Hos nogle mennesker er evnen til at heale såvel sig selv og andre mere udtalt end hos andre.

Mange mennesker har ikke fokus på deres healing egenskaber, eller vælger mere eller mindre bevidst at ignorere dem eller skubbe dem i baggrunden. Men alle mennesker kan lære at opdyrke og fremme denne egenskab hos sig selv, og dermed blive healer. Det er blot et spørgsmål om at opsøge den rette læremester, og selv udvise åbenhed over for konceptet.

Grundlæggende findes der to forskellige former for healing ved håndspålæggelse. Healeren kan vælge at bruge sin egen personlige energi, også kaldet Chi eller Qi, eller han eller hun kan vælge at kanalisere universets energi og anvende denne i forbindelse med healingen. Ved healing sættes klientens egen selv regulerende healing mekanisme i gang, idet energistrømmene balanceres og giver kroppen og sjælen det perfekte udgangspunkt for at helbrede sig selv.

Hvilken form for healing skal jeg vælge?

Der er fordele og ulemper ved begge former for healing. Fordelen ved at bruge sin egen personlige energi er at det er forholdsvis nemt – alle mennesker kan tillære sig dette på kort tid. Ulempen herved er at healeren hurtigt kan blive drænet, og kan risikere at overtage klientens dårligdomme, såfremt healeren ikke kender til de rette beskyttelses metoder. Ved kanalisering – for eksempel i forbindelse med Reiki healing – er man som healer automatisk beskyttet. Og derfor anbefales det at du, såfremt du ønsker at arbejde som healer, kender Reiki teknikkerne.

Du kan læse mere om Reiki healing og healing ved håndspålæggelse på christo.dk