Elsker du lækker mad, hyggelige omgivelser og godt selskab? Så skal du tage Restaurant Ros i Fredericia. Her får du altså en smagsoplevelse udover det sædvanlige. I skønne lokaler med god stemning. Du kan tage hele familien med. Eller hvad med kæresten eller vennerne. Lige meget hvad anledningen er, kan du få en dejlig aften på Restaurant Ros. 

Skandinavisk restaurant i hjertet af Fredericia 

Restaurant Ros er beliggende lige midt i Fredericia. Den er derfor perfekt, hvis du skal nyde en frokost i byen. Eller en delikat aftensmad som starten på en hyggelig aften. Restauranten er skandinavisk inspireret. Den er super hyggelig, indrettet med smukt interiør, god belysning og behagelige stole. Lokalerne lægger derfor op til enhver intim middag eller større festlig lejlighed. 

Unikke smagsoplevelser på Restaurant Ros

På Restaurant Ros kan du godt regne med at få forkælet dine smagsløg med nogle virkelig delikate og veltilberedte retter. Menuen indeholder mange gode råvarer fra det nordiske køkken. Der er blandt andet retter som:

Stegt kammusling – Blomkål – Hasselnødder

Dansk kalv – Selleri – Sauce bordelaise

Bagt rødbeder – Peberbacon – Brunet smør

Æblekompot – Vanilleiscreme – Sprød havre

Du bliver altid spist af med nogle lækre retter, når du besøger Restaurant Ros. Med deres innovative tankegang smager du helt sikkert også nogle spændende elementer i nye sammensætninger. 

Få en hyggelig aften med gode priser

Maden er altid i top. Det er prisen faktisk også. Selvom priserne er i bund, får du nogle gode retter, hvor der er brugt kvalitetsråvarer. 

På Restaurant Ros kan du f.eks. få:

– 3 retters menu til frokost til kun 225 kr. 

– 3 retters menu til aften til kun 295 kr. 

– 5 retters menu til aften til kun 350 kr. 

Reserver bord på Restaurant Ros i dag 

Restaurant Ros er yderst populær. Det er derfor altid en rigtig god idé at reservere bord på forhånd. Følg dette link for at læse mere om menuen og for at booke dit bord: https://restaurantros.dk/fredericia/