editorial

Har du pådraget dig en skade, for eksempel i forbindelse med dit arbejde eller udøvelse af en sportsgren – eller døjer du med en funktions nedsættende sygdom som eksempelvis gigt? Så er der hjælp at hente hos din lokale fysioterapeut.

Hvordan kan en fysioterapeut hjælpe mig?

Fysioterapi er for dig som oplever gentagne problemer med bevæge apparatet – for eksempel efter skader, operationer, eller måske i forbindelse med diverse gigt lidelser.

En dygtig fysioterapeut kan på baggrund af sit kendskab til den menneskelige anatomi og fysiologi hurtigt vurdere hvor den er gal, og hvad der skal gøres for at rette op på diverse dårligdomme. Hos en fysioterapeut kan du få konkret vejledning omkring træning og hjemmeøvelser som kan føre til bedring i din tilstand.

image

Du kan også få manuel behandling, for eksempel i form af massage og manipulation af led og muskler. Mange fysioterapi klinikker tilbyder hold træning med forskellige temaer. Du kan for eksempel deltage på hold som har fokus på optræning af knæ, ryg eller skuldre, eller som er særligt tilrettelagt for hofte opererede patienter.

Der ud over vil flere fysioterapeuter kunne tilbyde behandlinger med elektronisk muskel stimulation, laser, ultralyd, akupunktur og lignende. Denne type behandling hjælper restitutionen på vej og kan virke smertelindrende.

En dygtig fysioterapeut vil altid sammensætte et behandlings forløb så at det passer perfekt til netop dig, både hvad angår behandling i klinikken og når det handler om dine egne øvelser til hjemmetræning. Og så vil du hurtigt kunne opleve markant bedring i din tilstand.

Hvor finder jeg en dygtig og erfaren fysioterapeut i Herning?

Hvis du er bosat i det midtjyske, nærmere betegnet Herning eller omegn, behøver du ikke at lede længe efter en kompetent fysioterapeut. Du kan nemlig finde hvad du søger hos Fyssernes Hus I/S. Klik ind og book tid online på fysserneshus.dk.