Vi lever i en hektisk tid hvor stress og travlhed påvirker vores generelle trivsel. Vi bliver pacet fra vi er helt små til at alt skal kunne måles og vejes og det ses ved at de nationale årstest starter tidligere og tidligere. Herefter følger uddannelsesvalget, hvor unge i en alder på 16 år skal bestemme retning som bliver udslagsgivende for resten af deres liv. Det er skræmmende men hele processen stopper ikke her, tværtimod. Denne måde at se på tilværelsen på fortsætter ind i voksenlivet hvor arbejdslivet er en stor måleenhed. Det er her mange på et tidspunkt bukker under og oplever decideret stress eller endnu værre at tvivle på sig selv og ens egen formåen. 

Kropsterapi kan lære en at forstå kroppen

Ved at begynde til kropsterapi som eksempelvis hos http://kroppsykoterapeut.dk/kropsterapi/ , som bliver drevet af Birgitte Jørgensen. Birgitte har arbejdet med mennesker og deres relationer siden 1989. Så når du begynder til kropsterapi vil du opleve at få glæde af 30 års erfaring og know how. Men det er ikke det vigtigste argument for at besøge Birgitte. Det vigtigste argument for at du skal besøge Birgitte er at du skal omfavne din egen krop bagefter. Du lærer at forstå din krops signaler og tankemønstre. På den måde bliver du et mere holistisk menneske og kan begynde at forstå din omverden bedre. For hvis man ikke forstår sig selv, hvordan skal man kunne forstå andre. 

Birgitte har også samspil og relationer som et af sine specialer så derfor vil du opleve at selvom du går til kropsterapi vil du også opleve at hun evt. kan adressere problematiske relationer og lade dig vurdere dem på egen hånd. 

Så tøv ikke med at kontakte Birgitte idag og se om hendes terapi form ikke kan hjælpe dig med at finde dig bedre tilpas i din egen krop, så du forstår dine tankemønstre og dermed bedre kan styre dem.