Stress er en af de sygdomme, som er omgærdet med størst tabu og berørings angst herhjemme. På mange arbejdspladser er det ikke kutyme at tale om stress – og i mange arbejds kulturer er stress ensbetydende med svaghed og en manglende evne til at ”klare mosten”. Man er, med andre ord, en skrøbelig lille mimose, hvis man sygemelder sig med stress, eller klager over, at et arbejdsmiljø er stress fremkaldende.

Ikke desto mindre er der hver dag over tredive tusind danskere, som er sygemeldt med stress – og i tusindvis af hospitals indlæggelser tilskrives årligt stress relaterede tilstande. Stress er, med andre ord, noget som både arbejdsgivere og medarbejdere bør tage særdeles alvorligt. Stress kan nemlig, får det lov at udvikle sig til en kronisk tilstand, være endog særdeles skadelig for det fysiske såvel som det mentale helbred. Og mange stress læger melder samtidig ud, at flere stress patienter må leve resten af deres liv med varige hjerneskader som følge af den massive påvirkning, man som stress ramt udsættes for på daglig basis, så længe stress tilstanden forbliver ubehandlet.

Få den rette hjælp til at slippe af med stress

Kæmper du en daglig kamp imod hjertebanken, svimmelhed, hukommelses og koncentrations besvær, dårlig fordøjelse, humør svingninger og en generel følelse af udbrændthed? Så er der en god chance for, at du er ved at udvikle kronisk stress. Og så bør du søge professionel hjælp med det samme.

Hos psykoterapeut og stress ekspert Lars Roed Andersen kan du få den hjælp, du har brug for, for at kunne overkomme stress. Lars Roed Andersen har mange års erfaring med – og stor baggrundsviden inden for – stress behandling med psykoterapeutiske metoder. Når du sætter dig i stolen i Lars Roed Andersens private psykoterapeut praksis, er du garanteret en professionel, respektfuld og medmenneskelig behandling, som med sikkerhed kan hjælp dig med at finde dine ben igen.

Læs mere på larsroedandersen-psykoterapi.dk