Har du ondt i livet – og har du svært ved at finde ud af, hvad det er, der er galt? Så kan du overveje psykoterapi.

Hvordan kan psykoterapi hjælpe mig?

Måske tror du at psykoterapi mestendels henvender sig til mentalt syge mennesker som har en psykisk diagnosticeret lidelse. Men her tager du fejl.

Det forholder sig rent faktisk sådan at utroligt mange mennesker kan have glæde af samtaler og terapeutisk behandling hos en psykoterapeut også selv om de ikke har en medicinsk eller klinisk diagnose. Mange mennesker, som opsøger behandling hos en psykoterapeut, gør det fordi de har brug for en hjælpende hånd til at komme videre i deres tilværelse.

Man kan nemt komme til at føle at man hænger fast hvis man gennemgår en alvorlig krise eller har været ramt af en alvorlig livsændrende begivenhed. Det er ikke sikkert at man selv kan finde vej ud af sorg, nedtrykthed eller en bekymringstilstand som kan udvikle sig til angst eller stress. Og så kan det på det kraftigste anbefales at man opsøger den rette hjælp – for eksempel hos en dygtig psykoterapeut.

Hvor kan jeg få en behandling med psykoterapi i Holstebro?

Hvis du er bosat i den nordvestlige del af Danmark, nærmere betegnet Holstebro eller omegn, kan du med fordel kontakte Kirsten Klynge. Kirsten Klynge er psykoterapeut som tilbyder såvel indviduelle psykoterapi forløb for børn og voksne som gruppe terapi og parterapi.

Hos Kirsten Klynge kan du få hjælp til alt fra stress behandling til selvudvikling. Kirsten Klynge tilbyder samtidig sorgbehandling for dig som finder det vanskeligt at komme igennem en sorg efter et tab, for eksempel i forbindelse med et dødsfald eller en skilsmisse. Og så kan Kirsten Klynge hjælpe dig som ønsker at finde din indre energi og de rigtige ressourcer til at bygge videre på din tilværelse.

Du kan læse mere om Kirsten Klynge på hjemmesiden https://kirstenklynge.dk/.