Slås du med overvægt, eller er du plaget af lidelser så som forhøjet kolesterol tal, type 2 diabetes, irriteret tyktarm, Crohns sygdom, eller måske træthed og udbrændthed, depression eller stress? Så kan du med overvejende sandsynlighed få rigtig meget ud af at ændre dine kost vaner. Og dette kan med fordel ske i samarbejde med en dygtig ernæringsterapeut.

Hvem er Frede Damgaard?

Frede Damgaard er ernæringsterapeut og kostvejleder, og har siden 1974 beskæftiget sig med kostens betydning for menneskets sundhed og velbefindende. Frede Damgaard er uddannet DET Ernæringsterapeut samt biopat og naturpat, og kan desuden fremvise gennemførte kurser i phytoterapi og urteterapeut. Igennem mange år har Frede Damgaard arbejdet som foredragsholder og underviser i Danmark og i det øvrige Skandinavien hvor han turnerer med foredrag, kurser og seminarer inden for sund kost, helse og ernæringsterapi.

Hvad kan jeg få ud af kostvejledning og ernæringsterapi hos Frede Damgaard?

Frede Damgaard arbejder holistisk, med det enkelte individ som udgangspunkt. Dette betyder at du, når du konsulterer ernæringsterapeut Frede Damgaard for at få råd og vejledning omkring din kost, kan forvente en individuel behandling og en kost plan som baserer sig på dine unikke problem stillinger. Det betyder at det er vigtigt at du er præcis i din angivelse af dine udfordringer i det daglige. På den måde er du garanteret en kostplan som matcher dine behov, og som kan give dig det optimale udbytte i forhold til dine mål.

Hvordan arbejder en ernæringsterapeut?

Frede Damgaard benytter sig desuden af vigtige metoder og redskaber så som iris analyse, Vega test og Vega tjek. Ved hjælp af disse test metoder kan Frede Damgaard kortlægge dine kost vaner og deres indflydelse på dit generelle helbred og dine specifikke problemer, og samtidig tilrettelægge en kostplan målrettet en løsning af disse.

Du kan læse mere på https://www.frededamgaard.dk/