I er måske vant til at tage ud at spise det samme sted, når I endelig har fundet tid i kalenderen til at spise ude, og når der også er fundet en barnepige til børnene.

Og hvis I er på ferie, så tager I også et sted hen, der minder om det, som I er vant til derhjemme, selvom I havde lovet hinanden, at I ville prøve noget nyt; men når man er et fremmed sted – om det er ind- eller udland – så hælder man lidt til at prøve det trygge.

Det er lidt en skam, at man aldrig får udvidet ens horisont på madfronten, så man kan besøge noget nyt generelt, og man måske får appetit til at lave nogle andre retter i hjemmet.

Tag nu sådan et sted som Jylland, hvor de blandt andet er gode til at fange fisk vestpå; var det ikke noget med at prøve en fiskerestaurant i Jylland?

Det er et sundt og godt alternativ med en fiskerestaurant

Umiddelbart ser du så måske en gammeldags måde at stege fisk på, der bliver klasket op på en tallerken af en fisker i waders, der lige er kommet i lang med sin majspibe og lange skæg.

Det er lidt en gammeldags måde at se tingene på, for det er faktisk i Jylland, at man kan finde noget af det bedste fiskekøkken i verden med stor variation, og hvor folk kommer langvejsfra for at prøve de spændende retter med friske fisk og råvarer.

Desuden er det jo også sundt for kroppen at spise noget fisk, om man så plejer at spise ude på en grillbar eller en restaurant, hvor man mere får fed mad.

Der findes mange spændende fisketyper at vælge blandt, og før man har set sig om, så er man nok kommet til at elske det virkelig højt at spise fisk.