Hvorfor vælge den lokale slagter?

I Danmark er vi glade for kød. Særligt fordi det smager godt og det er her vi får proteiner til kroppen. Kød er fyldt med nærende proteiner, hvorfor det godt kan betale sig at købe noget godt kød. Kød kan naturligvis fås i mange forskellige typer og varianter, hvorfor du kan vælge efter egne præferencer. Du kan blandt andet få kød gennem sprøde og velsmagende grillpølser. Det kan også være en stor og saftig bøf eller en fantastisk mørbrad, du kan smide i ovnen. Kød kan både komme igennem kylling, fisk, gris, ko eller lam. Det er derfor oftest en smagssag, hvad man både har lyst til på den aktuelle dag samt, hvad man kan lide at spise. 

Da der er stor forskel på, hvilket kød du køber, kan det også betyde at der er forskel på, hvad du kan få ud af smagen. Der hænger oftest sammen med at der er stor forskel på kvaliteten af kødet, hvorfor du bør overveje, hvor du handler dit kød henne. 

Hvorfor vælge kød fra en slagter fremfor supermarkedet?

Fordelen ved at købe kød fra den lokale slagter i byen, er at det er din garanti for at kødet har en god kvalitet og du kan få den bedste rådgivning for at tilberede kødet. Du kan f.eks. besøge et af landet foretrukne slagtere, nemlig http://www.gour-meat.dk/. Her bliver du mødt af specialiseret slagter, der kan tilbyde et stort udvalg af forskellige udskæringer af kød i den bedste kvalitet. Her har du sikkerhed og garanti for frisk kød, der kommer fra kvalitetsdyr, der er blevet godt opdrættet. Der er dermed god chance for at komme hjem med årets bedste slagterbøf, hjemmelavede pølser til grillen eller andre spændende sjældne kødtyper i det særlige udvalg. Her kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du kan arbejde med det enkelte kødstykke og evt. en ide eller to til, hvad du kan lave af mad til dine gæster eller familie.