Er du bosiddende i eller omkring Lyngby i det skønne Nordsjælland hedder dit lokale apotek Lyngby Svane Apotek.

Lyngby Svane Apotek har sin beliggenhed centralt på Lyngby hovedgade, tæt på offentlig transport og med gode parkerings forhold. Hos Lyngby Svane Apotek finder du dygtigt personale i form af farmaceuter og farmakonomer som står parat til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning omkring såvel læge ordineret medicin som håndkøbsmedicin.

Lyngby Svane Apotek er leveringsdygtig i et stort udvalg af apotekervarer – og står du for at skulle rejse på ferie kan du købe alt hvad du skal bruge i denne anledning hos Lyngby Svane Apotek. Det kan for eksempel dreje sig om solcreme, aftersun lotion, myggespray, probiotika og andre midler til forebyggelse af feriemave samt selvfølgelig alt til sårpleje og personlig hygiejne. Og så kan du få udstedt pillepas hos Lyngby Svane Apotek.

Hvad er et pillepas?

Et pillepas – også kendt under betegnelsen medicinattest – er din dokumentation for dit retmæssige ejerskab over den receptpligtige medicin, som du måtte tage med dig til udlandet. Bruger du eksempelvis stærk smertestillende medicin eller angst dæmpende præparater er det påkrævet at du ved hjælp af et pillepas kan dokumentere at denne medicin er udskrevet til dig af en læge, og at medicinen er til eget brug. Ellers kan du risikere at få din medicin konfiskeret.

Det er gratis at få udstedt et pillepas. Udstedelsen sker på dit apotek, og du skal i forbindelse med udstedelsen medbringe dit pas og dit sygesikrings bevis samt den medicin du ønsker at få attesteret. Der skal udskrives separate attester for hver medicin type, og hver attest er højst gyldig i 30 dage. Hos Lyngby Svane Apotek kan du få udstedt pillepas, såfremt din medicin er indkøbt på dette apotek.

Du kan læse mere om Lyngby Svane Apotek på hjemmesiden lyngby.apotekeren.dk