editorial

Har du et arbejde, hvor du ofte får ondt i ryggen, skuldrene eller din lænd, fordi du hele tiden er i bevægelse eller sidder lidt for meget ned? Uanset hvad, så skal du ikke gå rundt med smerter i kroppen. Det kan være ganske frusterende og det kan virkelig ødelægge ens humør.

Hvis du lider af smerter i dine led, er der måder at lindre smerterne på. Det har vi skrevet om i dette indlæg.

 

Massage Næstved

 

 

Hvad kan du selv gøre?

Du kan tage håndkøbsmedicin, f.eks. ibuprofen, for at hjælpe med at reducere den betændelse, der forårsager smerten. Du skal bare sørge for, at det ikke tager overhånd og du tager for mange smertestillende piller. Hvis smerterne er vedvarende, så kan du også prøve at bruge en varmepude eller en ispose for at hjælpe med at reducere betændelsen.

Nogle investerer også i et massageapparat, der kan lindre de områder, der er særlig ømme eller irriteret. Der er efterhånden et stort marked for forskellige massageapparater til skuldrene, ryggen og sågar dine fødder.

 

Opsøg professionelt hjælp

Hvis du slet ikke kan få bugt med smerterne, så bør du kontakte en læge. Tag først ud til din lokale læge, der kan vurdere om det er noget han/hun kan hjælpe dig med. Ellers vil de fleste læger også henvise dig til en massør. Her vil du kunne få øvelser, der kan få lindret smerterne i dine led gevaldigt. Det kan for nogle godt virke som en luksusting. Men det kan virkelig hjælpe på sigt. Måske dit arbejde kan hjælpe med at betale for dine behandlinger. Du kan også gå til en fysioterapeut for at få en undersøgelse.

Du skal muligvis selv betale for træningssessioner eller fysioterapi, men det kan være det værd. Du skal i hvertfald ikke gå rundt med smerterne i længere tid, da det kan volde endnu mere skade.

Læs mere om dine muligheder med massage her: https://idraetmassage.dk/.