Sandwich er altid et hit. Det er lækkert og ligetil, og så er det noget, de fleste kan lide. Både store og små. En sandwich kan kombineres på mange forskellige måder, og den kan blive løftet op til at være en stor smagsoplevelse, som du kommer igen for. 

Hvis du er på jagt efter den bedste sandwich i Esbjerg, så skal du forbi den hyggelige delikatesse butik La Prosciutteria. Her finder du nemlig en lille bid af Italien. Så hvis du drømmer om at smage de italienske specialiteter, og ikke lige har mulighed for at komme til Italien, så er La Prosciutteria et glimrende alternativ. 

Få en sandwich fra det italienske køkken

La Prosciutteria byder på et væld af forskellige smagsoplevelser og lækkerier, bl.a. skønne sandwich fra det italienske køkken med de bedste råvarer. Perfekt som en lækker frokost. 

Udover sandwich, så byder deres udvalg også på smagfulde antipasti menuer, panini og salater. Derudover kan du også få dagens ret, som varierer fra dag til dag. Uanset hvilken dag er du garanteret en skøn italiensk ret. 

Hvis du foretrækker at slutte måltidet af med noget sødt, så tilbyder de også desserter. Der er både en cremet tiramisu og italiensk is at vælge imellem samt en boks med tre små desserter. 

Oplev smagen af Italien hos La Prosciutteria 

Hvis du gerne vil have en sandwich udover det sædvanlige, så er La Prosciutteria uden tvivl et besøg værd. Der er noget for enhver smag, og kvaliteten er helt i top. Det gælder uanset, om du vælger en sandwich, en dessert eller en antipasti menu. 

Der bliver brugt de bedste råvarer til hele menuen, og hvis du har nogle spørgsmål til det italienske køkken, så er de altid klar på en god historie. 

Skynd dig forbi La Prosciutteria, så du kan få en bid af Italien!