Har du nogle evner, som du ikke ved, hvordan du skal bruge eller forklare? Så er det måske evnen til at heale, du skal udvikle… Healing Kurser i Esbjerg lader dine evner blomstre til gavn for både andre og dig selv. 

Tag på healing-kurser i Esbjerg!

På de forskellige typer healing-kurser i Esbjerg lærer du at bruge dine evner på en konstruktiv og effektiv måde. Du kan bruge healing på andre eller på dig selv og på den måde få de bedste energier i fokus. Du behøver ikke at have brugt dine healingevner tidligere for at tage et kursus – du lærer netop, hvordan du kan bruge dine evner, sådan som du ønsker. 

Hvordan foregår et healing-kursus?

Et kursus i healing foregår rent praktisk som de fleste andre kurser. Henover en weekend eller nogle hverdage vil du sammen med en håndfuld andre kursister gennemgå teori, praksis og udveksle erfaringer med både underviser og de øvrige deltagere. Kurserne vil typisk foregå i almindelige kursuslokaler, hvor der inkluderet i kursusprisen er forplejning og evt. overnatning, hvis du bor langt fra kursusstedet og ikke kan køre hjem hver dag. 

Prisen på et kursus i healing varierer i forhold til antal dage og kursets indhold, men prisen vil næsten altid være en fast pris for et engangskursus, ikke et forløb. 

Hvem underviser på healing-kurser?

Undervisere på healing-kurser i Esbjerg eller andre steder i landet har selv healingevner, arbejder ofte med det i forhold til andre mennesker og har selv taget flere forskellige kurser inden for området. 

Du vil i en underviser på et healing-kursus ofte møde en person, der oprindeligt har en anden uddannelse og arbejdsbaggrund, men som med alderen har ønsket at bruge sine evner inden for healing professionelt. Står du i samme situation, vil det derfor være let for dig at identificere dig med din underviser.