Hvis du er leder i en virksomhed, har du muligvis brug for en erhvervspsykolog på et tidspunkt. Hvorfor? Fordi ledelse er vanskeligt. Det kan være stressende, ensomt og til tider give lederen en følelse fuld af tvivl. Erhvervspsykologer er uddannet til at hjælpe og de har naturligvis tavshedpligt.

Det er en god idé for ledere at opsøge en erhvervspsykolog, inden det går galt. Hvis du ikke er midt i en krise, kan det alligevel være nødvendigt at fokusere på dig selv, dine prioriteringer og hvad du kan gøre anderledes. For mange ledere kan det være en udfordring at vurdere værdien af ​​en erhvervspsykolog.

Føler du nogensinde ensom eller isoleret?

Næsten halvdelen af ​​administrerende direktørers har oplevet at føle sig ensomme. Blandt dem der gør, siger 61%, at det påvirker deres præstationer.

Det er ensomt på toppen. Jo højere man klatrer op i enhver organisation, jo færre mennesker kan du tale med. Mens det kan være nyttigt at tale med din ægtefælle, kan det i nogle tilfælde sløre grænserne mellem arbejde og privatliv og skabe mere stress på hjemmefronten. I stedet for kan erhvervspsykologer udfylde denne rolle. De kan lytte, hjælpe med at forberede dig på kommende udfordringer og filtrere oplysninger, som andre ikke kan. De kan også hjælpe dig med at forudse problemer (f.eks. Hvordan du håndterer en fyring af en medarbejder).

Ville andre på arbejdspladsen drage fordel af en ekstern erhvervspsykolog?

Desværre fungerer nogle teams ikke godt sammen. Det betyder ganske enkelt, at nogle gange er det nødvendigt med en tredjepart for at hjælpe til med at finde ind til kernen af problemerne.

Her kan erhvervspsykologer hjælpe. De kan komme ind og gennemføre en 360 graders vurdering for at hjælpe medarbejderne med at identificere, hvor og hvordan problemet er opstået. De kan også tilbyde perspektiv og indsigt på en fortrolig og neutral måde. De kan bistå ved vanskelige diskussioner og hjælpe med at identificere delte værdier.

Kontakt en erhvervspsykolog i Ringsted og få hjælp til dig selv og/eller dine medarbejdere.