Vil du passe godt på dine øjne og på dit syn, handler det om at vælge den rette øjenlæge. Hvis du bor i København, kan du med fordel tjekke Vibenshus Øjenklinik ud til dette formål.

Vibenshus Øjenklinik – dygtig og kompetent øjenlæge i København

Når du står for at skulle vælge din øjenlæge, bør du vælge en klinik, som huser fagligt dygtigt og professionelt personale. Hos Vibenshus Øjenklinik finder du øjenlæge Sven Johansen, som igennem mange år har oparbejdet lang og god erfaring med diagnosticering og behandling af diverse øjensygdomme og lidelser.

Sven Johansen er uddannet speciallæge i Øjensygdomme i fra Københavns Universitet i 1993, og har en fortid som overlæge ved Øjenafdelingen Hillerød Hospital, hvor han residerede fra 2001 og frem til 2008. efterfølgende åbnede Sven Johansen sin egen klinik, og har siden drevet praksis med speciale inden for behandling af grøn stær og efterstær.

Med Sven Johansen som din faste øjenlæge kan du være sikker på en professionel og empatisk behandling, uanset om du blot er til eftersyn med dine øjne, eller skal have foretaget en laser operation imod grøn stær eller efterstær. Sven Johansen og Vibenshus Øjenklinik er medlem af diverse relevante branche foreninger, her under Lægeforeningen, Dansk Øjenlæge selskab (DOS) og Danske Øjenlægers Organisation (DØO). Dette er din garanti for, at Sven Johansen overholder alle professionelle og etiske retningslinjer, og løbende modtager supervision.

Behandlinger med grøn stær hos Vibenshus Øjenklinik

Grøn stær er en farlig tilstand i øjet, som kan koste dig dit syn, hvis den ikke bliver behandlet. Hos Sven Johansen og Vibenshus Øjenklinik tilbydes laser behandling imod grøn stær, fulgt op af en behandling mod den såkaldte efterstær, som ofte opstår i kølvandet på denne behandling. Sven Johansen har igennem årene udført hundredvis af disse behandlinger – du kan læse mere om behandlingerne på https://vibenshusoejenklinik.dk/