editorial

Kæmper du med smerter i din krop eller døjer du med en psykisk lidelse? Så bør du overveje akupunktur.

Hvordan kan en akupunktør hjælpe mig?

En dygtig og erfaren akupunktør, som kan sit kram, vil kunne hjælpe dig med en lang række lidelser.

Blandt de mest kendte dårligdomme, som kan lindres eller afhjælpes med akupunktur, finder vi migræne og klyngehovedpine, astma, allergi og bronkitis, fordøjelsesproblemer, diarre og forstoppelse, IBS og Morbus Crohn, piskesmæld, slidgigt og frossen skulder, prostata problemer og urinvejs infektioner samt diskusprolaps, indeklemt iskias nerve og piriformis syndrom.

Akupunktur som en del af smerte behandling

Da hovedformålet med akupunktur er at rette op på ubalancer i det menneskelige legeme vil behandling af smerter ved hjælp af akupunktur ikke tage form af symptom behandling.

Akupunktur virker på et langt dybere plan, og du kan med regelmæssig akupunktur behandling fjerne den underliggende årsag til smerten. Samtidig kan akupunktur hjælpe din krop til at hele sig selv. Og derfor er akupunktur et rigtig godt supplement til øvrig smerte behandling.

Få lindring for dine stress symptomer med akupunktur

Er du sygemeldt med stress vil regelmæssig akupunktur behandling kunne hjælpe dig med at komme oven på igen.

Din krop har brug for en pause hvis den skal komme sig – og den har frem for alt behov for at få ladet sine energi reserver op på ny. Derfor kan du vælge at forkæle sig selv med akupunktur som kan ledsage dit stress behandlings forløb.

Brug akupunktur som et led i din rygeafvænning

En meget populær anvendelse af akupunktur er tæt forbundet med misbrugsbehandling. Det har vist sig at akupunktur er særdeles effektiv i forbindelse med afvænning. Dette gælder såvel rygning som overspisning og lignende afhængigheder. En dygtig akupunktør vil kunne hjælpe dig et stort stykke hen ad vejen når det handler om afvænning.

Bestil tid til akupunktur i Valby på aku-punkturklinik.dk