editorial

Føler du at dit liv sidder fast et sted hvor du ikke ønsker at være – og er du udmattet af at prøve at komme fri på egen hånd? Så kan du få stor glæde og nytte ud af at opsøge en dygtig psykoterapeut.

Hvad kan jeg opnå ved at gå til psykoterapeut?

Hvis du vælger at booke en psykoterapi behandling kan du forvente fremskridt på det mentale og åndelige plan. Hvad du opnår kommer helt og holdent an på målene for din behandling.

Mange psykoterapeuter arbejde med angst ramte patienter, og kan hjælpe dig til at få et godt liv med eksempelvis generaliseret angst eller social angst. Hos en psykoterapeut vil du få mulighed for at vende alle de problematikker som er forbundet med din angst lidelse, og få god feedback på de tanker og bekymringer du gør dig omkring disse problemer.

psykoterapeut greve

Det betyder at du vil få nemmere ved at forholde dig til din angst og dens årsager, og håndtere lidelsen i det øjeblik den optræder. På den måde kan du skabe en tilværelse hvor angsten ikke står i vejen for dine udfoldelser.

Lad en psykoterapeut hjælpe dig med stress

Er du sygemeldt med en stress diagnose gør du dig sikkert mange bekymringer angående din fremtidige tilværelse.

Hos en psykoterapeut kan du få et sikkert rum hvor du kan snakke om disse problematikker og bekymringer. Dette kan være til stor hjælp når det handler om at komme oven på igen efter at have været nede med stress. Og du kan benytte læringen fra psykoterapien til at undgå stress i fremtiden.

Hvor kan jeg gå til psykoterapi i Greve?

Er du bosat syd for hovedstaden, for eksempel i Greve eller omegn? Så kan du med fordel kontakte psykoterapeut Anni Thybo. Du kan læse mere, og booke tid online via hjemmesiden annithybo.dk