Har du brug for at snakke med en person som kan tilbyde dig kvalificeret sparring og en ny vinkel på dit liv? Så er det måske en rigtig god idé at kigge efter en autoriseret psykolog i nærheden af din bopæl.

Hvor finder jeg en kompetent psykolog på Frederiksberg?

Hvis du er bosiddende på Frederiksberg eller andet sted i Københavns området kan du med fordel vælge den dygtige og erfarne psykolog Lars Bjarnø. Lars Bjarnø holder til i den centralt beliggende psykolog praksis Psykologerne ved Østerport – en klinik som er nem at komme til uanset hvor i hovedstaden du bor.

Hos Lars Bjarnø kan du få psykologisk terapi efter de anerkendte terapeutiske arbejdsmetoder metakognitiv terapi og eksistentiel terapi. Ydermere arbejder Lars Bjarnø meget med kroppen som en vigtig agent når det handler om lagring af følelser, og kroppen er helt fra begyndelsen vores forståelsesramme for alt hvad der tilgår os.

Når vi vokser til og udvikler evnen til abstrakt og rationel tænkning lægger vi større og større afstand til kroppen og de umiddelbare følelser. Hos Lars Bjarnø kan du få hjælp til atter at komme i kontakt med dine følelser på et fysisk og kropsligt plan, og dermed genfinde den naturlige balance i dig selv.

Eksistentiel terapi – når livet går dig imod

Hvis du en gang imellem har svært ved at se hvad meningen med det hele skulle være er du ikke alene. Denne eksistentielle problemtik har trods alt dannet grundlag for en hel filosofisk retning, og har samtidig dannet grobund for det som kaldes eksistentiel terapi. Hos Lars Bjarnø vil du opleve at blive set og forstået i en eksistentiel kontekst, altså fra en hel ny vinkel hvor du pludselig vil kunne se nye muligheder for handling og udfoldelse. Du kan læse mere om Lars Bjarnø på larsbjarno.dk