Leder du efter en dygtig tandlæge nær din bopæl? Så kan du vælge TandlægeTeamet, hvis du bor i Søborg.

Hvem er TandlægeTeamet?

TandlægeTeamet er din tandklinik i Søborg. Hos TandlægeTeamet kan du få udført alle de gængse tandlæge behandlinger, til en ganske rimelig pris.

TandlægeTeamet forestår gerne dine årlige eller halv årlige kontrol besøg med tilhørende rensning af tænder og tandkød. Dette besøg er blandt de vigtigste tandlæge besøg som findes. Det er nemlig her din tandlæge kan få mulighed for at finde ansatser til diverse dårligdomme, og sætte forebyggende procedurer i værk.

Hvilke behandlinger kan jeg få hos TandlægeTeamet?

Foruden tandeftersyn og tandrensning kan TandlægeTeamet også hjælpe dig hvis det er gået galt, og du har udviklet for eksempel en syreskade eller parodontose.

TandlægeTeamet kan for eksempel foretage oprensning af huller i tænderne og lapning af disse ved hjælp af plast fyldninger. Er din tand så beskadiget af eksempelvis karies, eller har du ødelagt tandens krone i forbindelse med et traume, kan de dygtige tandlæger hos TandlægeTeamet hjælpe dig med at få monteret en kunstig tandkrone. Og skulle tanden være så beskadiget at det ikke er muligt at montere en krone, kan TandlægeTeamet forestå isættelse af et tandimplantat som kan erstatte hele tanden.

Få hjælp til akutte tandproblemer hos TandlægeTeamet

Oplever du pludseligt opståede smerter i tænder eller gummer, eller måske voldsomme blødninger fra dit tandkød, bør du hurtigst muligt kontakte TandlægeTeamet. Der kan nemlig være tale om en absces eller en byld tandkødet eller i tandens rod som er brudt op.

Her er det meget vigtigt at du får hurtig hjælp til at begrænse skaderne. Og her kan TandlægeTeamet også hjælpe dig. Bor du således i Gladsaxe, Søborg, Herlev eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge TandlægeTeamet som din faste tandlæge.

Du kan læse mere om TandlægeTeamet på tandlaegeteam.dk.