Er det ved at være så længe siden, du sidst så en tandlæge, at du faktisk ikke kan huske, hvornår det var? Så er det på tide, at du får booket dig en tid til tandeftersyn og tandrensning.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge – mine tænder har det fint?

Måske synes du det kan virke en kende overflødigt med et tandlæge besøg hvert halve eller hele år. Dine tænder og dit tandkød har det jo ganske udmærket. Ingen blødninger ved tandbørstning, ingen smerter, og ingen ydre tegn på huller, misfarvninger eller andet.

Men her skal du huske at ikke alt kan ses med det blotte øje. Der kan sagtens skjule sig tilløb til alskens lidelser i tænder og i tandkød på steder som du ikke selv kan se. Det kan for eksempel være mellem dine tænder, hvor syreskader let kan opstå og udvikle sig til karies (huller i tænderne). Eller det kan være under tandkødets rand, hvor ansatser til den frygtede lidelse parodontose kan opstå, og hvor man ved hjælp af røntgen billeder kan spotte tandrods eller rodspids betændelse.

Mange af disse lidelser afslører sig ikke gennem tandpine og blødninger før det er for sent at forebygge. Det betyder at du når først det begynder at værke i gummerne eller bløde fra tandkødet måske kigger på langtrukne, dyre og smertefulde behandlings forløb hos tandlægen. Og så kan det da bedre betale sig med et årligt eller halvårligt tand eftersyn med tilhørende rensning af tænderne.

Hvor finder jeg den bedste tandlæge i Thorsø?

Er du bosiddende i området omkring Thorsø, Tulstrup, Vejerslev eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Tandlæge Inge Møller som din faste tandlæge klinik. Hos Tandlæge Inge Møller kan du regne med en personlig og respektfuld behandling. Du kan læse mere om Tandlæge Inge Møller på hjemmesiden https://www.xn--tandlgeingemller-yob54a.dk/.