En forvredet ankel, et forstrakt ledbånd i skulderen, et brud på håndrodsknoglen eller en skade i et af knæets ligamenter kan ikke altid ses uden på huden. Skaden kan muligvis manifestere sig ved misfarvning eller hævelse, men dette er sjældent tilstrækkeligt. En praktiserende læge vil ikke kunne stille en fyldestgørende diagnose på baggrund af ømhed, hævelser eller blå mærker.

For at få fastslået, om der er tale om et forrevet ledbånd, en forstuvning eller måske endda en fraktur, skal man forbi en røntgen klinik for at få foretaget en røntgen eller ultralyds undersøgelse. Og derfor vil lægen højst sandsynligt udskrive en henvisning til en sådan, så du kan få foretaget en grundig undersøgelse af din skade hos en special læge.

Hvor finder jeg den bedste røntgen klinik i København?

For alle patienter bosat i Region Hovedstaden gælder, at de frit kan vælge mellem de forskellige røntgen klinikker i regionen. Du kan således sagtens vælge Røntgenklinikken Nørrevold, som med sin centrale beliggenhed i gå afstand fra Nørreport Station er nem at komme til.

Fordelen ved at vælge Røntgenklinikken Nørrevold er, at klinikken opererer med særdeles korte ventetider. Skal du blot have foretaget en enkelt stående røntgen eller ultralyds undersøgelse, vil du stort set altid kunne komme til samme dag. For lidt mere omfattende undersøgelser er ventetiden så kort som to dage, og for klinisk mammografi kan du højst risikere at komme til at vente i fire uger.

Hvorfor skal jeg vælge Røntgenklinikken Nørrevold?

Der er flere gode grunde til at lade de dygtige folk hos Røntgenklinikken Nørrevold forestå din røntgen eller ultralyds undersøgelse. Klinikken råder over det mest moderne top of the line udstyr til alskens forskellige røntgen eller ultralyds undersøgelser, og det kompetente personale på klinikken holder sig løbende opdateret med kurser i de nyeste metoder.

Du kan læse mere på https://www.noerrevold.dk/