Når dine tænder begynder at synes gule og plettede, og dit tandkød måske bløder en smule ved tandbørstning, er det på høje tid at komme af sted til tandlægen. Disse symptomer behøver ikke at være indikationer for alvorlige sygdomme i dine tænder – men de kan rumme ansatser til sådanne.

En tandkødsbetændelse kan for eksempel udvikle sig til parodontose, og belægninger på tænderne giver gode vækst betingelser for bakterier, som kan medføre karies (huller i tænderne). En grundig tandrensning vil kunne forebygge dette – så det er bare om at komme af sted!

Hvorfor vælge Tandlæge Mille Kjær som fast tandlæge i Vallensbæk?

Hos tandlæge klinikken Tandlæge Mille Kjær er nærværet og det personlige i fokus. Nogle af de faste patienter hos Tandlæge Mille Kjær refererer lige frem til klinikken som hyggelig, selv om netop dette ord sjældent forbindes med et besøg hos tandlægen.

Hos Tandlæge Mille Kjær vil du opleve, at såvel tandlæge som tandplejere og klinik assistent giver sig god tid til dig, og sørger for, at din behandling bliver så smertefri og behagelig som det overhovedet er muligt. Personalet hos Tandlæge Mille Kjær vil altid møde dig med et smil – og der er masser af tid og overskud til en personlig og empatisk behandling, som på samme tid er top professionel.

Al personale hos Tandlæge Mille Kjær bliver løbende opdateret med kurser i de seneste behandlings og undersøgelses metoder – og den nyindrettede klinik er spækket med top of the line digitalt udstyr. Du kan således trygt overlade undersøgelse og behandling af dine tænder og af dit tandkød til de dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter hos Tandlæge Mille Kjær – her kan du være sikker på en grundig og effektiv behandling. Og så kan du bevare dit smukke smil livet igennem!

Du kan læse mere om hvad Tandlæge Mille Kjær kan tilbyde på hjemmesiden milletand.dk