editorial

Går du rundt og døjer med smerter eller skævheder i din krop, en følelse af manglende balance, eller måske systemiske eller inflammatoriske lidelser? Så skulle du tage at prøve den alternative behandlingsform zoneterapi.

Hvordan virker zoneterapi?

Zoneterapi er en behandlingsform som med udgangspunkt i det medicinske paradigme anskuer kroppen som et hele, med reflekspunkter modsvarende hvert enkelt organ eller kropsfunktion repræsenteret forskellige steder på legemet.

Inden for den klassiske zoneterapi arbejdes der med fødderne som centrum for disse reflekspunkter, og derfor har de fleste zoneterapeuter primært fødderne i fokus for behandlingen. Gennem tryk under fødderne vil en zoneterapeut kunne påvirke energi gennemstrømningen i det menneskelige legeme sådan at krop og sind får nemmere ved at hele sig selv.

Du vil faktisk nærmest mærke øjeblikkelig lindring efter en behandling med zoneterapi. Og vælger du et fast forløb med zoneterapi behandlinger på regelmæssig basis vil du for alvor kunne mærke de langtids holdbare virkninger.

Hvor kan jeg gå til zoneterapi i Odense?

Hvis du leder efter en kompetent klinik som tilbyder zoneterapi i Odense kan du med fordel tage kontakt til Klinik Velvære.

Klinik Velvære er en klinik som tilbyder massage og zoneterapi udført af dygtige og erfarne behandlere med den rette uddannelse og stor ekspertise inden for deres respektive felter. Hos Klinik Velvære kan du altid få et personligt tilrettelagt behandlings forløb som tager højde for netop dine individuelle problematikker.

Klinik Velvære er for dig som ønsker at supplere en allerede i gang værende behandling med zoneterapi, eller måske gerne vil prøve zoneterapi som din primære behandlingsform. Med hjælp fra Klinik Velvære vil du kunne opnå øget harmoni og balance i krop og sind – og ultimativ afspænding gennem behandling med zoneterapi.

Du kan læse mere om zoneterapi hos Klinik Velvære i Odense, og bestille tid til din første zoneterapi behandling, på klinik-velvaere.dk