editorial

I et parforhold er det helt normalt, at der kan opstå kriser, uenigheder eller svære kompromiser. Det er ikke alt man kan tale om eller løse sammen. Så længe I gerne vil være sammen eller gøre det bedste forsøg på det, kan det være aktuelt med parterapi. 

Parterapi handler om at skabe trygge og gode rammer for at I kan have en god dialog sammen. Her bliver der skabt plads til, at I begge kan tale sammen og blive hørt. Parterapi er også en investering i forholdet, da man tydeligt viser sin partner, at man er villig til at gå hele vejen for at genskabe balancen eller gnisten i forholdet. 

parterapi

Hvordan finder du den bedste parterapi for jer?

Hvis du er på jagt efter hjælp til parterapi, er der heldigvis gode muligheder for at få hjælp. Her er det klart en fordel, hvis du starter med at søge efter parterapi i den by, som I enten bor eller arbejder i. Det vil gøre logistikken en del lettere for jer med at komme frem og tilbage. 

Når du skal vælge en parterapeut til parterapi, kan det også være en fordel at læse lidt om personen, hvilke metoder der bliver anvendt, samt hvad vedkommende har af erfaring med parterapi.

Noget af det vigtigste ved at gå i parterapi er at finde en, som forstår jeres kærlighed og behov. Det handler derfor i stor grad om den rette kemi, hvis det skal være effektivt. Derfor kan du med fordel ringe og tage en uforpligtende samtale omkring et forløb med en eller flere. 

Find den bedste hjælp til parterapi i Vanløse?

Leder du efter den bedste parterapi i Vanløse, så kan du med fordel tage kontakt til https://www.lihncoaching.dk/terapi-coaching. Her vil der være mulighed for, at I begge kan blive set og hørt I jeres forhold.