Er du ked af dit parforhold og alle de skænderier og diskussioner, som opstår i det daglige? Er sexlivet helt slukket – og er du træt af ikke at opleve nærhed og intimitet? Ville du somme tider ønske du havde modet til at gå, men har du stadig følelser for din partner? Så er parterapi med stor sandsynlighed den rette løsning.

Hvordan kan parterapi hjælpe mig?

Hvis du stiller et spørgsmål som oven for er det mere end klart at dit parforhold trænger til en hjælpende hånd. Spørgsmålet burde nemlig lyde ”Hvordan kan parterapi hjælpe OS”.

Hvis man sætter sig selv før forholdet i den forbindelse er der noget der tyder på at det er ved at køre af sporet. Men der er til gengæld gode chancer for at det sagtens kan komme på ret køl igen. Det at du – eller I – rent faktisk overvejer at opsøge professionel hjælp er et stort skridt i den rigtige retning.

I vil med stor sandsynlighed kunne få megen glæde at et forløb hos en dygtig parterapeut. Og når først I har fundet det fælles fodslag burde I være i stand til at kunne bygge jeres forhold op på ny.

Få hjælp hos en parterapeut når samlivsophør er den eneste løsning

Har du og din kæreste eller ægtefælle alligevel bestemt jer for at bringe forholdet til ophør kan en parterapeut hjælpe jer til at gennemføre denne beslutning på de mest fordelagtige præmisser. Hvis der er børn inde i billedet er I sikkert begge interesseret i at skilles på venskabelige termer. Her kan en parterapeut være til stor hjælp.

Hos en parterapeut vil I kunne få de rette redskaber til at skilles som venner og bevare det gode samarbejde omkring familien. Og så behøver skilsmissen ikke at være traumatiserende.

Find din parterapeut på lihncoaching.dk.