editorial

Har du problemer med hård hud, ligtorne eller lignende, har du måske prøvet at gøre noget ved problemet selv. Det kan dog være svært for dig at gøre, særligt hvis det er noget, du har døjet med i længere tid. Derfor kan det være en god ide for dig, at du i stedet går til en fodterapeut. Vedkommende kan hjælpe dig med at behandle dine fødder, så de bliver pæne igen, og så det igen bliver behageligt for dig at gå på dem. 

Leder du efter en fodklinik i Fredericia, kan du for eksempel se nærmere på Pjedsted Fodklinik. Der har du forskellige muligheder for at få dine fødder behandlet. Det hele foregår i en professionel, men alligevel hyggelig atmosfære. Du føler dig derfor ikke som en patient, når du kommer der, men føler snarere, at du forkæler dig selv med et besøg der. Læs mere på https://pjedstedfodklinik.dk/ 

image

Er luksusbehandling eller almindelig behandling det rette for dig? 

Når du kommer hos Pjedsted Fodklinik, har du mulighed for at vælge mellem to forskellige former for behandling det er en luksus behandling og en almindelig behandling. Den almindelige behandling består af, at dine fødder bliver sprittet af, og dine negle bliver klippet. Derefter bliver din hårde hud fjernet, og der bliver taget hånd om eventuelle problemer som for eksempel ligtorne. Til sidst får du en let fodmassage. Behandlingen varer 35-45 minutter. 

Luksus behandlingen er en lidt mere udvidet udgave af det. Der starter du med at få et fodbad, hvorefter dine fødder får en maske på. Du får ordnet negle, taget hånd om hård hud og andre eventuelle problemer og derefter slutter du af med 15 minutters fodmassage og eventuelt at få neglelak på, hvis du ønsker det. Hele behandlingen varer 60 minutter.

Hvilken behandling der er den rette for dig, kommer altså an på, om du også vil have fodbad, fodmassage og neglelak på.