Føler du, at du mangler balance i din tilværelse, og har du det svært med din krop og dit sind? Så kan du med stor fordel opsøge en behandler, som kan hjælpe dig med at komme tilbage på det rette spor. Og her kan du for eksempel vælge en behandler med speciale inden for akupunktur.

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er blandt de foretrukne alternative behandlinger når det handler om lindring af smerte, stress reduktion, og generelt helbreds fremmende tiltag. Oprindeligt stammer akupunktur fra det fjerne østen hvor metoden for flere tusind år siden er udviklet i tråd med den kinesiske filosofis medicinske paradigme.

Ifølge den traditionelle kinesiske medicin anskues det menneskelige legeme som bestående af energi baner – de såkaldte meridianer – gennem hvilke livs energien Chi eller Qi helst skal flyde uhindret. Opstår der blokeringer i meridianerne kan Chi ikke længere flyde frit hvilket fører til ubalancer i legemet. Det er heraf at diverse sygdomme og dårligdomme i krop og sind opstår. Med akupunktur fjernes disse blokeringer ved hjælp af tynde nåle som indsættes strategiske steder på kroppen.

Allerede under selve behandlingen vil man kunne mærke lindring i form af en varme som gennemstrømmer kroppen. Dette skyldes at blokeringerne opløses således at krop og sind får de nødvendige ressourcer til at helbrede sig selv. Derfor er akupunktur et populært valg såvel som enkeltstående behandling som del af et længere varende forløb eller som supplement til andre behandlings former.

Du kan vælge at lade dig behandle med akupunktur uanset om du er i anden behandling eller ej – der vil sjældent være kontra indikationer i forbindelse med medicinsk eller manuel behandling. Allerede efter første behandling vil du kunne mærke en forskel. Og vælger du et forløb med akupunktur vil du kunne opleve de gode langsigtede virkninger.

Bestil tid hos Akupunktur & Massage Klinikken i Slagelse på am-klinikken.dk.