Alle, som nogen sinde har været i et længere varende parforhold, ved, at sådan eet til tider kan skrante. Det er de færreste parforhold, som ikke i løbet af årene gennemgår en eller flere kriser – og nogle parforhold overlever ikke. Dette ses tydeligt på skilsmisse raten i Danmark.

I mange tilfælde er skilsmisse eller parforholds ophør ikke nødvendigvis en dårlig ting. Parterne kan være vokset fra hinanden og udviklet interesser, som er så forskellige fra hverandres, at der ikke længere er en basis for et forhold. Utroskab kan også være en ganske betydelig faktor i et parforhold, som er ved at falde fra hinanden – her kan det godt være vanskeligt at afgøre hvad der er årsag, og hvad der er virkning.

Mange par kan overkomme denne form for kriser på egen hånd, mens andre har brug for professionel hjælp til enten at komme videre som par eller skilles på venlige og omgængelige termer. Og her kan en parterapeut være til stor hjælp.

Hvor finder jeg en dygtig autoriseret psykolog til parterapi i Charlottenlund?

Leder du efter en parterapeut, som kan hjælpe dig og din partner med at genfinde kærligheden – eller måske coache jer igennem et meningsfuldt skilsmisse forløb – kan du med fordel opsøge Karina Elver Hansen. Karina Elver Hansen har igennem mange år hjulpet talrige par med at kommunikere og forstå hverandre, således at en dybere erkendelse af parforholdets natur kan erstatte de fejlagtige forestillinger, som har opbygget sig gennem flere år med kriser og diskrepanser.

Som parterapeut arbejder Karina Elver Hansen ud fra de principper, som anvendes i kognitiv terapi og systemisk terapi, og tager udgangspunkt i problemets rod – ikke hvem der er ”skyld i” de uhensigtsmæssige dynamikker, som kan forårsage parforholdets forlis. Du kan læse meget mere om autoriseret psykolog Karina Elver Hansen på karinaelver.dk