editorial

Er du sygemeldt med stress, og har stress symptomerne sat deres præg på din krop og på dit sind? Så kan du med stor fordel søge hjælp til at komme oven på igen hos en psykolog.

Lad en psykolog hjælpe dig igennem stress

Rigtig mange mennesker går hvert eneste år ned med stress. Dette fører til langtids sygemeldinger og langvarigt fravær fra arbejdspladsen, samt selvfølgelig store lidelser for de mennesker som er ramt.

Stress er en sygdom som bør tages endog meget alvorligt. Stress symptomer er udtryk for langvarigt slid på krop og hjerne og kan have seriøse konsekvenser for den stress ramte.

Når først man er gået ned med stress og har sygemeldt sig igennem længere tid handler det således om at passe rigtig godt på sig selv. Krop såvel som sind skal have tid og ro til at hele så man kan bygge en stressfri tilværelse op. Og derfor giver det god mening at konsultere en dygtig psykolog i mellemtiden.

image

En psykolog kan hjælpe dig med at finde de ressourcer du skal bruge for at navigere i din tilværelse på en måde så du undgår stress. Hos en psykolog kan du få mulighed for at sætte ord på din lidelse og blive bekendt med den.

Dette er vigtigt når det gælder om at genskabe kontakten til sig selv og genfinde fodfæstet. Du kan få hjælp til at lære hvorledes du atter kommer til at mestre din tilværelse – og du kan frem for alt lære dine egne grænser at kende.

Hvor kan jeg få hjælp til stress på Frederiksberg?

Hos autoriseret psykolog Niels Hellevad Jensen kan du altid booke tid til en konsultation vedrørende stress behandling. Niels Hellevad Jensen har mange års erfaring inden for psykologisk behandling af stress. Klik ind og læs mere om Niels Hellevad Jensen på https://psykologhuseticity.dk/.