I de fleste familier opstår der samspils vanskeligheder og uhensigtsmæssige dynamikker i ny og næ. Der findes ikke noget sådant som den perfekte familie eller det gnidningsfri familieliv. Men nogle kriser kan være værre end andre. Mange familier formår selv at løse deres problemer – men disse kan sagtens være af en karakter, så at der kræves professionel hjælp for at komme ud af dem.

I alle faser af opvæksten kan der opstå problemer hos et barn – og selve det at få børn kan også vække uforløste traumer til live hos en af – eller begge – forældrene, hvilket kan forrykke balancen i samlivet. Familiens sammenhængskraft bør være stærk og ubrydelig, men kan hurtigt vis sig skrøbelig og sårbar. Og her kan det være en rigtig god idé at søge hjælp hos en autoriseret psykolog med speciale inden for børn og unge samt familie- og par terapi.

Jens Henrik Thormann – dygtig og kompetent familieterapeut i Odense?

Det kan sagtens lade sig gøre at få denne type hjælp, selv om man ikke er i nærheden af et af de større familie rådgivnings centre. I Odense finder du autoriseret psykolog Jens Henrik Thormann – en veluddannet og erfaren terapeut, som har mange års erfaring med at hjælp familier og par tilbage på ret køl igen. Jens Henrik Thormann er uddannet Cand. pæd. psych. fra Danmarks Pædagogiske Universitet, og siden gennemført en efteruddannelse i Psykoanalytisk Psykoterapi.

Med denne professionelle erfaring i bagagen har Jens Henrik Thormann kvalificeret sig til autoriseret psykolog ved certificering hos Dansk Psykolog Forening. Således er Jens Henrik Thormann fuldt ud i stand til at udføre psykolog arbejde – og hans lange erfaring med familieterapi samt børne og unge psykologi kvalificerer ham blot yderligere til den komplekse opgave. Du er med andre ord i trygge hænder hos Jens Henrik Thormann. Få mere information på http://www.psykologpraksis-odense.dk/