Psykomotorisk terapi handler om afspænding og bevægelse og om at øge kropsbevidstheden hos den, der modtager terapien. Psykomotorisk terapi kan bruges på både børn og voksne og kan afhjælpe en lang række af gængse problemstillinger. Læs mere herunder, hvor du kan blive klogere på psykomotorisk terapi, så du kan finde ud af, om denne behandlingsform er noget for dig.

 

Det kan en psykomotorisk terapeut hjælpe dig med

Som nævnt ovenfor kan psykomotorisk behandling være gavnligt for en lang række af både fysiske og psykiske problemer, og det er derfor meget forskellige klienter, der vælger at prøve psykomotorisk terapi. Behandlingsformen har blandt andet vist sig at hjælpe klienter, der døjer med:

  • Smerter i muskler og led
  • Søvnproblemer
  • Angst og depression
  • Stress

Lider du af nogle af de ovennævnte problemer, kan psykomotorisk terapi måske også give mening for dig. Psykomotorisk terapi giver også mening i relation til mange andre psykiske og fysiske problemstillinger end de nævnte, og det er de færreste, der træder ud efter en behandling uden at have fået noget positivt med sig på vejen.

 

 

Tæt forbindelse mellem krop og sind

Inden for psykomotorisk terapi forstås kroppen og psyken som tæt forbundne, og der arbejdes derfor intenst med begge dele under en session med en psykomotorisk terapeut. Formålet med behandlingen er at fremme sundhed og velvære for klienten ved at hjælpe klienten til bedre vaner, ro og respekt for egne grænser relateret til både krop og sind. Klienten lærer at lytte til sin krop og at handle derefter, og mange klienter oplever bedring både fysisk og psykisk i løbet af få behandlinger.

Måske psykomotorisk terapi også er vejen frem for dig, så du kan få mere livsglæde og kan udnytte dit fulde potentiale? Der findes højtuddannede og meget dygtige psykomotoriske terapeuter over hele landet, og søger du hjælp i nærheden af Bramming, bør du prøve psykomotorisk terapi hos Trine Pelle, der er blandt de mest anerkendte psykomotoriske terapeuter herhjemme. Trine Pelle tager udgangspunkt i din konkrete situation og hjælper dig til selvindsigt og trivsel, så du kan få dit liv tilbage på rette spor.