Har du mistet en tand, eller måske flere? Så kan du overveje at få fremstillet en tandprotese.

Har jeg brug for tandproteser?

Mange mennesker klarer sig fint med en manglende tand eller to. Sidder tanden ikke på et synligt sted vil hullet ikke være kosmetisk generende. Og har man fine og sunde tænder generelt vil tygge funktionen heller ikke være generet af at der er en tand for lidt.

Men er man bange for at smile fordi man mangler en fortand eller en hjørnetand, eller har man svært ved at tygge sin mad ordentligt fordi der mangler flere kindtænder i munden, er det en god idé at overveje en tandprotese.

En tandprotese behøver ikke at være et hel gebis. Du kan sagtens få en tandprotese som kun erstatter en tand – eller måske flere af slagsen – side om side med dine naturlige tænder.

Få en tandtekniker til at fremstille den rette tandprotese

Det er din tandlæge som skal henvise dig til en tandtekniker hvis du ønsker at få tilvirket og tilpasset en tandprotese. Hos en tandtekniker vil du kunne få fremstillet netop den tandprotese du har brug for. En tandprotese kan antage mange forskellige former, og vil altid blive fremstillet individuelt.

Hos en dygtig tandtekniker er der ingen one size fits all løsninger. Du vil altid få taget mål til din tandprotese. Og du vil altid få den tilpasset til netop din mund så den matcher dine tilbageværende tænder i dit naturlige tandsæt.

Hvem kan hjælpe mig med fremstilling af tandproteser i Hadsund?

Hvis du leder efter en dygtig tandtekniker i Hadsund bør du tage kontakt til ProteseTand. Hos ProteseTand kan du få fremstillet alle typer tandproteser.

Den dygtige tandtekniker Louise Høyberg, som ejer og driver ProteseTand, har mange års erfaring inden for fremstilling af tandproteser. Du kan læse mere om Louise Høyberg og ProteseTand, og bestille tid via hjemmesiden ProteseTand.dk.