Overvejer du alternativ behandling som et supplement til din medicinske behandling? Lider du under eftervirkninger fra stress, smerter i muskler og led, hyppige hovedpiner eller problemer med ryggen? Eller ønsker du på en behagelig og sund måde at foregribe begivenhedernes gang, og forebygge lidelser ved hjælp af alternativ behandling? Så kan du med fordel tage et kig på den utroligt virkningsfulde, og på samme tid behagelige, behandlingsform zoneterapi.

Hvad kan man med zoneterapi?

Måske forbinder du mest zoneterapi med fodmassage. Men zoneterapi er meget andet og mere end blot en lækker massage. Zoneterapi – som også er kendt under betegnelsen refleksologi – er en behandlingsform, som baserer sig på den holistiske filosofi om mennesket som en helhed.

I følge denne filosofi flyder der en vital energi i kroppen – den såkaldte chi – gennem energibaner, som også kaldes meridian banerne. Opstår der blokeringer i disse baner, vil energien ikke kunne flyde frit, og så kan der opstå ubalancer i kroppens eget system. Disse ubalancer fører til sygdom og lidelser, som kan lindres ved hjælp af zoneterapi.

Inden for zoneterapi vil hvert organ og hver zone på kroppen korrespondere med en zone under din fodsål – og en zoneterapeut vil således kunne få adgang til at løsne op for spændinger, som blokerer for den livgivende energi, ved tryk på disse zoner. Så kan energien frigives, og kroppen vil få de nødvendige ressourcer til at hele sig selv.

Mange mennesker, som har modtaget zoneterapi, beretter om lindringer i tilstande så som smerter i ryg og hoved, fordøjelses besvær, blærebetændelse, betændelse i øre, mellemøre, pande og bihule, spændinger i musklerne, søvnbesvær og diverse stress symptomer. Du vil typisk opleve en forbedring i løbet af de første 2 – 4 behandlinger.

Hvis du leder efter en dygtig behandler, som tilbyder zoneterapi i Thisted, kan du med fordel kigge forbi https://staerkhelse.dk/behandlinger/zoneterapi/