Som tilflytter til Århus, bør du som noget af det første vælge din læge – og din tandlæge. Når man bosætter sig i Smilets By, er der jo en vis pointe i at bevare sit eget smil intakt så læne som muligt!

Tandlægerne på Stjernepladsen – din dygtige og kompetente tandlæge i Århus

Når du står for at skulle vælge den tandlæge, som skal forestå dine tandrensninger og eftersyn de næste mange år, er det en god idé at vælge en etableret klinik. Samtidig bør du vælge en tandlæge, som har erfaring og stor ekspertise inden for de mest almindelige problemer med tænder og tandkød, og som har god kontakt til eksperter og specialister inden for områder, hvortil hans eller hendes viden eller kendskab ikke rækker.

Din tandlæge klinik bør være udrustet med state of the art udstyr, som repræsenterer det nyeste inden for undersøgelses og behandlings metoder – for eksempel røntgen udstyr og anden elektronik. Og din tandlæge bør selvfølgelig holde sig opdateret på disse metoder gennem løbende kurser og supervision.

En sådan tandlæge klinik finder du i Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er en tandlæge i århus med mange år på bagen samt et velfortjent godt renommé. Der er en grund til at de fleste århusianere vælger Tandlægerne på Stjernepladsen som deres faste tandlæge, og dette skyldes ikke udelukkende den centrale beliggenhed og de fleksible åbningstider. Tandlægerne på Stjernepladsens popularitet har meget at gøre med den høje grad af professionalisme samt den smilende og empatiske service, som du finder hos såvel de dygtige tandlæger og tandplejere som hos klinikassistenter, sekretærer og andet personale i den veludrustede klinik.

Du kan kontakte Tandlægerne på Stjernepladsen via hjemmesiden http://stjerneklinik.dk/. Så snart du er oprettet som kunde, vil du have mulighed for at booke din aftale online – nemt og enkelt.