Vi er vant til at høre om uddannelser, hvor det kræver et ufatteligt højt gennemsnit af karakterer for at komme ind.

Det er som regel den slags uddannelser, der giver adgang til prominente stillinger i samfundet i firmaer, hvor der er stor prestige og gigantisk løn til følge.

Men det er så også som regel uddannelser, hvor man virkelig skal lægge sig i selen for at gennemføre den, da man kun vil have de mest motiverede elever igennem, som allerede tidligt har udvist et engagement for at uddanne sig.

Det er hårdt at skulle tage den beslutning så tidligt i livet, fordi man så også efterfølgende skal finde tid til et studiejob, leve på en SU, sige farvel til meget familie- og venneliv, og fester er der heller ikke så meget tid til.

Så hvad med sådan noget som en healinguddannelse?

Er det svært at komme gennem den?

En healinguddannelse er for alle

Man kan sige, at uddannelse jo er et spil mellem, om man er motiveret for at komme gennem uddannelse, om man har en god underviser, og hvor meget man selv yder.

Med sådan en uddannelse i healing her er der selvbetaling på, så det er jo som udgangspunkt noget, som man må have lyst, da man selv skal betale af egen lomme.

Det er en spændende uddannelse med en erfaren person bag, og det kan føre med sig, at man måske kan danne egen praksis, eller man kan supplere ens nuværende uddannelse eller andre kurser med.

Dog kommer det som bekendt også an på, om man er sådan en type, der kan lide at modtage undervisning, og om man kan finde ud af at holde koncentrationen.

Heldigvis, hvis undervisningen er spændende, og det samme gælder underviseren, så er det som regel til at have med at gøre.

Og ellers skal man huske, at øvelse gør mester.