Føler du, at du aldrig taber dig? Spiser du alt det forkerte? For meget af det rigtige? Og er du generelt bare helt fortab, når det kommer til kost og hvad der er bedst? En kostvejleder kan hjælpe dig på rette vej og give dig en struktureret plan for, hvad du skal spise. Det kan både være i forhold til vægttab, allergi eller andre sygdomme. 

Søger du en kostvejleder i Aarhus? Læs med her. 

Hvad kan en kostvejleder hjælpe med?

En kostvejleder kan give dig individuel rådgivning og foretage forskellige tests for at finde ud af mere om netop dig. Du kan typisk få et skræddersyet program for, hvad du skal spise i løbet af dagen for at holde dig sund eller for at undgå, at din sygdom blusser op. En ændret kost kan hjælpe på mange forskellige tilstande, blandt andet:

– Hormonelle ubalancer

– Fordøjelsesbesvær

– Knogle- og ledsygdomme

– Smerter/træthed

– Hudproblemer

– Hjerte- og kredsløbssygdomme 

 

Hvor finder jeg en kostvejleder i Aarhus?

Der findes efterhånden ret mange kostvejledere rundt omkring i Danmark. En af dem der hører til i Aarhus er Frede Damgaard. Han er uddannet ernæringsekspert og også biopat. Han har mere end 45 års erfaring, med det han laver. Derfor er du altid i gode hænder hos Frede. 

Frede Damgaard tilbyder individuel rådgivning og holder også kurser eller foredrag for større grupper. Du kan både købe enkle vejledningstimer med iris analyse og individuel vejledning om ernæring og supplerende kosttilskud. Du kan også få en helpakkeløsning med Vega check, Vega test og iris analyse + individuel ernæringsvejledning. Der er derfor flere muligheder, og du kan altid tage en snak med Frede, om hvad du har brug for. 

Er du interesseret i at ændre din livsstil? Til et bedre liv uden smerter, træthed eller sygdom? Kontakt Frede Damgaard – din kostvejleder i Aarhus i dag.