Hvis du er klar til at begynde i alkoholbehandling, så kan det være, det føles overvældende at skulle starte op. Og det er der nu ikke noget at sige til, da et alkoholmisbrug kan tage et godt og fast greb om dig. Det vil sige, at alkoholmisbruget og trangen til at drikke kan være svært at styre.

Selvom det kan føles uoverskueligt, når du skal starte i alkoholbehandling, så er der flere ting, du bør vide på forhånd. Forhåbentlig kan disse ting gøre det tydeligt, at der kan komme rigtig mange gode ting ud af at søge hjælp. 

Værd at vide om alkoholbehandling 

Når du starter i alkoholbehandling, kan du forvente, at du omringes af professionelle som vil dig det bedste. Det gælder både i forhold til at hjælpe dig ud af misbruget og at hjælpe dig på områder, hvor du ellers kan have brug for støtte. Du vil derfor hurtigt opleve, hvordan der skabes trygge rammer omkring dig. 

Der er ikke sådan lige til, hvis du selv vil forsøge at lægge alkoholen på hylden. Kroppen kan nemlig reagere kraftigt på, at den ikke længere får alkohol, og det kan føles ubehageligt. Denne afrusningsdel kan du dog også forvente kommer til at foregå i de bedste rammer, når du vælger at søge behandling. 

Hvor skal du søge alkoholbehandling henne? 

Der er flere om buddet, når du skal finde hjælp til alkoholbehandling – og det er selvfølgelig positivt. Der er dog ekstra god grund til, at du kigger efter Behandlingscenter STIEN. Behandlingscenter STIEN har flere år bag sig med forskellige former for misbrugsbehandling – herunder også alkoholbehandling. Derudover har de personale med sundhedsfaglige baggrunde, der er forskellige. Du bliver derfor også omringet af lige de personer, du har brug for at møde. 

Hvis du selv vil undersøge mulighederne med alkoholbehandling, kan du læse mere her.